UITNODIGING

Informatieavond 6 maart 2024

Beste geïnteresseerde, 

Het is met groot genoegen dat wij jou uitnodigen voor onze informatieavond op 6 maart 2024. Op deze avond zal de KMHE een cruciale informatiebijeenkomst organiseren voor alle geïnteresseerden zoals jij.

Datum: 6 maart 2024
Tijd: [19:00] - [21:00]
Locatie: [Van der Valk, regio Utrecht (exacte locatie nog niet bekend]

Deze avond staat in het teken van de heropleving van KMHE en zal een platform bieden om te begrijpen waarom onze vereniging nieuw leven wordt ingeblazen. We zullen een position paper presenteren die onze visie, missie en strategieën uiteenzet voor de toekomst van de evenementenbranche. Deze presentatie zal een leidraad vormen voor onze gezamenlijke inspanningen om de industrie te versterken. 

Daarnaast zullen we bespreken op welke wijze andere evenementenpartijen deel kunnen uitmaken van onze branchevereniging. We streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te creëren waarin expertise gedeeld wordt en waar we samenwerken om de sector naar nieuwe hoogten te tillen.

Het belooft een inspirerende en informatieve avond te worden, waarbij we niet alleen onze plannen voor de toekomst zullen delen, maar ook actief willen luisteren naar jouw ideeën en inzichten.

Wij waarderen jouw betrokkenheid en kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze bijeenkomst. Laat ons alsjeblieft weten of je aanwezig zult zijn door je aan te melden via het inschrijfformulier op onze website: https://kmhe.nl/

Met vriendelijke groet,

Bestuur KMHE

  • Deel dit bericht op: