UITNODIGING

Kom jij ook naar onze kennismakingsavond op 6 maart 2024?

De KMHE staat voor Kwaliteitsbevordering van Medische Hulpverlening bij Evenementen. Wij zijn een branchevereniging die haar leden op het gebied van evenementenzorg wil ondersteunen. De KMHE is de vertegenwoordiger van de EZO’s in het maatschappelijk verkeer en bewaakt het imago van de evenementenhulpverlening. De KMHE behartigt de belangen van evenementenzorgorganisaties en biedt verschillende vormen van dienstverlening en ondersteuning aan haar leden zoals het organiseren van netwerkbijeenkomsten, het delen van kennis en het bevorderen van innovatie.

Kennismakingsavond voor nieuwe leden
De focus van de KMHE ligt op de verdere doorontwikkeling van evenementenzorg tot hoogwaardige en veilige zorg voor de patiënt.
Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen is een breed draagvlak nodig en zijn er dus zo veel mogelijk leden nodig. Daarom nodigen we je uit voor een speciale kennismakingsavond voor bestaande, maar vooral ook voor nieuwe leden. Iedere evenementenzorg organisatie is van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten, van groot tot klein. Alleen samen kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening doorontwikkelen en kunnen we de belangen van onze branche goed behartigen. De kennismakingsavond vindt plaats op:

Woensdagavond 6 maart van 18.30 tot 22.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 9 in Breukelen

Programma
Het programma ziet er deze avond als volgt uit:

18.00- 18.25 uur inloop en ontvangst met koffie en thee

Vanaf 18.30 uur:

- Voorstelronde (wie zijn wij en waar staan we voor)
- Toelichting position paper (missie, visie en strategie KHME)
- Werkgroepenen KHME
- Kwaliteit
- Communicatie KHME
- Wat bieden we in 2024 en verder (een vooruitblik)
- Lidmaatschap en contributie
- Ruimte voor vragen en kort netwerken met elkaar

Aanmelden voor 1 maart
Het belooft een inspirerende en informatieve avond te worden, waarbij we niet alleen onze plannen voor de toekomst zullen delen, maar ook graag actief willen luisteren naar jouw ideeën en inzichten. Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier. 

(Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 1 maart 2024)


Graag tot ziens op woensdagavond 6 maart 2024 in Breukelen, we kijken uit naar je komst!

Bestuur KMHE

  • Deel dit bericht op: