Eerste Informatieavond in Breukelen

Succesvolle Herstart Branchevereniging KMHE: Eerste Informatieavond in Breukelen

De branchevereniging KMHE (Kwaliteitsbevordering van Medische Hulpverlening bij Evenementen) heeft op dinsdagavond 6 maart een succesvolle herstart gemaakt.
De eerste informatieavond op 6 maart in Breukelen is druk bezocht door geïnteresseerde organisaties.

De avond begon met een warm welkom van het bestuur, waarbij de recente ontwikkelingen werden besproken en de doelen van de herlancering werden toegelicht.
De aanwezigen werden aangemoedigd om hun ideeën en suggesties te delen, wat resulteerde in een levendige interactie tussen de leden en het bestuur.
Het was duidelijk dat er een gedeelde passie en toewijding was om de branchevereniging nieuw leven in te blazen. Het is duidelijk dat iedereen, net als de KMHE, een bijdrage wilt leveren aan de borging van de gezondheid en veiligheid van bezoekers op evenementen.

Het enthousiasme onder de aanwezigen was voelbaar, met veel positieve reacties op het vernieuwde plan van de branchevereniging. De openheid voor nieuwe ideeën en de bereidheid om samen te werken werden benadrukt als cruciale elementen voor het succes van de herstart. De deelnemers brachten diverse waardevolle voorstellen naar voren waar het bestuur mee aan de gang zal gaan.

Na de informatieavond werden de eerste aanmeldingen voor aspirant-leden al bevestigd via e-mail. Deze vroege aanmeldingen getuigen van het vertrouwen en de interesse die organisaties tonen in de herstart van KMHE. Het bestuur kijkt uit naar een groeiend ledenbestand en de synergie die zal ontstaan door de diverse expertise en ervaringen van de deelnemers.

Met het positieve momentum van de informatieavond en de bevestigde aspirant-leden via e-mail, gaat de branchevereniging KMHE vol goede moed verder. De plannen en ideeën die zijn voortgekomen uit deze eerste bijeenkomst zullen als solide basis dienen voor de toekomstige activiteiten van de vereniging. Het is duidelijk dat de herstart van KMHE niet alleen een nieuwe start is, maar ook een belofte van groei, samenwerking en succes voor alle betrokken organisaties in de branche.

Lid worden of meer informatie nodig? Neem contact met ons op. 
Dit kan via het contactformulier onder de afbeelding bij dit nieuwsbericht. 

Whatsapp Image 2024 03 07 At 095727 (1)

Neem contact op

  • Deel dit bericht op: